tisdag 6 juni 2017

Jaktkniv i VG-10 Kobolt stål från jaktkit

Ny jaktkit jaktkniv i VG-10 Kobolt stål


"Jaktkniv i VG-10 stål från jaktkit. Det är mycket glädjande att lansera vår första jaktkniv i VG-10 Kobolt stål. Jaktkniv VG-10 Kobolt från jaktkit är ett utmärkt val för många jägare och vildmarksmänniskor, även om vårt 99Cr18MoV stål fortfarande kommer vara förstahandsvalet för användare i mer extrema miljöer." - Magnus Collin, grundare av jaktkit


Ett nära samarbete med flera av Sveriges flitigaste jägare, militär och polis har varit en förutsättning för den snabba utvecklingen.

Långtidstester i extrema miljöer var viktig del i utvecklingen av jaktkits sega och tåliga 99Cr18MoV stål. Ett stål som visat sin höga kapacitet i skarpa insatser och som utvecklats speciellt för att leverera maximal prestanda i extrema miljöer.

VG-10 Kobolt kniv

jaktkit lanseras nu jaktkniv Knv2 i VG-10 Kobolt stål. VG-10 Kobolt stålet är ett mycket dugligt bruksstål med ordentligt bett i eggen.

Tänk dig ett stål där varje atom har maximal grepp med varandra. Därför använder jaktkit smidd solid VG-10 Kobolt.  Knivar med maximal prestanda.

"100% smidd solid VG-10 Kobolt var ett självklart val trots att det är både dyrare och svårare. Det ger en finish och prestanda som man annars inte uppnår. Självklart är det roligt när kunderna upptäcker kvalitetsskillnaderna redan när de tittar på knivarna." - Magnus Collin, grundare av jaktkit




Ny spännande jaktkniv i VG-10 Kobolt som redan blivit en succé. Läs mer om denna jaktkniv i VG-10 Kobolt

 
jaktkit.com
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar